Tel : 022-6751 444
Main Menu

Stalift langs de binnenbocht

Pluslift is uw Benelux specialist voor Premium trapliften. Deze Duitse fabrikant maakt perfecte trapliften en plateauliften voor rechte trappen en trappen met een bocht. Zeker als u op zoek bent naar een stalift via de binnenbocht of bij een krappe ruimte, neem dan contact met ons op.

Lees meer


Stalift bij obesitas

Pluslift is uw zekerheid bij staliften met extra draagvermogen. In geval van obesitas is het verstandig om een extra sterke traplift te kopen waar u met zekerheid op kunt vertrouwen. Zet uw veiligheid nooit op het spel op de trap. Onze trapliften blijven geluidsarm en betrouwbaar zelfs bij 160 kg gewicht via de binnenbocht. Tegelijkertijd kunt u ook een extra brede stoel selecteren en traagschuim voor meer zitcomfort.

Lees meer


Stalift naar meerdere etages

Pluslift is specialist in het realiseren van binnenbocht trapliften en plateauliften. Ongeacht of het om één of meerdere etages gaat, wij monteren de rails met precisie strak langs de binnenbocht. Op iedere etages kunt u een tussenstop krijgen zodat u kunt uitstappen op de verdieping naar wens. Met behulp van een afstandsbediening kunt u de traplift oproepen vanuit zijn parkeerstand naar uw etage.

Lees meer


Stoelen op maat & Staliften

Wij bieden veruit de meeste keuzemogelijkheden als het gaat om traplift stoelen. Denk hierbij niet alleen aan de bekleding maar met name aan de zittingmaat. U kunt bij een een bredere stoel bestellen. Maar we kunnen ook de zitdiepte verkorten speciaal voor mensen met knieklachten, heupklachten of nauwe trappen.

Lees meer


Plateaulift

U kunt met een plateaulift met uw rolstoel, rollator of scootmobiel de trap op en af. Ervaar het comfort om lekker in uw stoel te blijven zitten. De plateaulift overbrugt rechte trappen en trappen met bochten. U heeft zowel boven als beneden dan ook uw hulpmiddel bij de hand. Een overstap is niet nodig.

Lees meer


Platformlift 30 tot 100 cm

De mini platformlift overbrugt kleine hoogtes tot 100 centimeter met een schaarliftconstructie. U kunt op uw rolstoel blijven zitten. De mini platformlift is ideaal bij split level woningen en bij een entree met 3 tot 6 traptreden. Wij kunnen deze lift naast uw trap installeren. Of voor de trap met een uitschuifbrug.

Lees meer


Drempelhulpen / Hellingbaan

U wilt met uw rolstoel of scootmobiel gemakkelijk door de deur. Wij leveren drempelhulpen op maat voor kleine tot middelgrote barrières vanaf 1 centimeter. Bij voorkeur zonder opstaand randje om de transfer zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Lees meer


Automatische deuropener

Dankzij de automatische deurdranger kunt u op gepaste afstand de deur elektrisch openen met een druk op de knop of via een sensor. De deur sluit tevens weer automatisch. We kunnen deze automatische deurdranger op uw bestaande binnendeur of buitendeur plaatsen.

Lees meer